Οινοποιείο Κεχρής

Περιοχή: Καλοχώρι, Θεσσαλονίκης
Τηλ: (0030) 2310 751283
Fax: (0030) 2310 751372
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website: www.kechri.gr

Η Οινοποιία Κεχρή είναι ένα τυπικό παράδειγμα μιας μοντέρνας οικογενειακής επιχείρησης που συνεχίζει μια μακρά παράδοση στην οινοπαραγωγή και εμπορία του κρασιού που υπάρχει εδώ και έναν περίπου αιώνα. Σήμερα, ηγείται της επιχείρησης ο οινολόγος Στέλιος Κεχρής, μαζί με τη σύζυγο και τις κόρες του.

Το 2009 ολοκληρώθηκε στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης το ολοκαίνουργιο οινοποιείο, παραγωγικής δυναμικότητας 530.000, που πληροί όλες τις προδιαγραφές για την παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας. Καλλιεργούνται συνολικά 450 στρέμματα αμπελώνα με τις ποικιλίες Ροδίρη, Ασύρτικο, Μοσχάτο, Sauvignon Blanc, Ξινόμαυρο, Merlot Cabernet Sauvignon.

Η οινοποιία Κεχρή επενδύει σταθερά εδώ και χρόνια γνώσεις και εμπειρία στην παραγωγή υψηλής ποιότητας ρετσίνα, με μοντέρνο προφίλ κοντά στις προτιμήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.

Παράγονται συνολικά 9 ετικέτες και πραγματοποιούνται εξαγωγές σε 7 χώρες.

Εγγραφή στο Newsletter