• Αμπελώνας & κρασί
  • You create content

Οινοτουρισμός στους Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος

Φίλες και Φίλοι, εάν σας έχει λείψει ο οινοτουρισμός, το να περιπλανηθείτε σε έναν αμπελώνα, να περάσετε το κατώφλι ενός οινοποιείου, να γνωρίσετε τους τόπους και τους δημιουργούς αγαπημένων σας κρασιών και φυσικά να τα γευθείτε, ήρθε η ώρα ζήσετε αυτή την εμπειρία από κοντά!

Τα επισκέψιμα οινοποιεία στο οινοτουριστικό δίκτυο "Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος" είναι πλέον ανοιχτά για το κοινό, όμως κατόπιν επικοινωνίας προκειμένου να μπορέσετε με ασφάλεια να απολαύσετε την ξεχωριστή αυτή εμπειρία.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.wineroads.gr, ενημερωθείτε για τις 8 διαφορετικές οινικές διαδρομές των "Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος" και τα οινοποιεία που θα συναντήσετε στο διάβα τους, ώστε να επιλέξετε τη δική σας διαδρομή και να επικοινωνήσετε με τα οινοποιεία που επιθυμείτε να επισκεφθείτε.

Από το σαββατοκύριακο 29 & 30 Μαΐου (αντί της οινοτουριστικής εκδήλωσης «Ανοιχτές Πόρτες») και όλη την εβδομάδα που θα ακολουθήσει, οι Οινοποιοί μας και οι συνεργάτες τους θα είναι κοντά σας με μικρά βίντεο προσκαλώντας σας στα θαυμάσια οινοποιεία τους.

Απολαύστε τους, σελίδες Winemakers of North Greece στο facebook, στο instagram και στο youtube.

Εγγραφή στο Newsletter